191 грама марихуана иззеха ченгета от дома на пазарджиклия

29-годишният мъж е арестуван

191 грама марихуана са намерили пазарджишките ченгета при обиск в дома на 29-годишния пазарджиклия В.В. Претърсването и изземването е извършено вчера, по време на полицейска акция екипи от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик.

В жилището полицаите открили полиетиленова чанта пълна суха зелена листна маса. При направения полеви наркотест съдържанието реагирало положително на марихуана.  Вътре са намерени още електронна везна, кварцови лампи, вентилатор и въздуховоди, филтър, метални тръби и детайли. Според оперативните работници това са детайли от оборудването на мини оранжерия за отглеждане на канабис.

Продължават активните дейности на структурите в ОДМВР-Пазарджик по противодействие на производството, разпространението и притежаването на наркотици в областта. Снощи криминалисти от РУ-Пещера засекли в района на гробищния парк двама мъже с лек автомобил „Мерцедес“ Оказало се, че това са пещерците О.Ю.- 62 г. и водачът на автомобила Д.В.- 39 г. При извършените лични обиски и проверка на возилото полицаите открили общо 16 блистера съдържащи 149 таблетки от забранените за свободна продажба лекарствени препарати „SUBUTEX“ и „SEPECTA“ .

Пак вчера екипи на полицейското управление в Панагюрище проверили къщата на 22-годишния Ц.У. вътре било открито неголямо количество суха марихуана.

И по трите случая се водят полицейски производства под наблюдението на Районните прокуратура в Пазарджик, Пещера и Панагюрище.

Подобни статии

Top