Честит рожден ден за кмета на община „Родопи“ (ГАЛЕРИЯ)

Днес си пожелавам преди всичко здраве, защото то е най – важното, сподели Павел Михайлов

Стотици поздравления, честитки и подаръци получи за рождения си ден кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов. Празничният ден започна още рано сутринта, когато в общината пристигнаха много поздравителни адреси. Телефонът му пък прегря от звънене, да го поздравят се обадиха десетки кметове от съседни общини, политици, бизнесмени, роднини и приятели.

Михайлов бе посрещнат на работното си място от общинската администрация. Всички в надпревара сипеха пожелания за професионални успехи, да бъде все така амбициозен, упорит и човечен за постигане на целите си. Екипът на кмета го изненада със стилен подарък и букет. Кметът от своя страна благодари и сподели, че се чувства щастлив човек – с прекрасното си семейство и с хората, с които работи, за да се случват добрите неща в община „Родопи“.

Днес си пожелавам преди всичко здраве, защото то е най – важното. Благодаря на всички, които се сетиха за мен и ме поздравиха. Всяко едно пожелание ме докосна по специален начин, тъй като съм убеден, че е от сърце!

Подобни статии

Top