2 бона глоба за сливналия, ударил два шамара на шофьорка (СНИМКА И ВИДЕО)

2000 лева глоба отнесе 28-годишният Деян Христов от Сливен за това, че ударил два шамара на 52-годишна шофьорка на кръстовището на Карловския надлез. На 19 май 2015 година, афектиран, че дамата шофира и едновременно с това говори по телефона и пуши цигара, а воланът придържа с коляното си, той слязъл от мерцедеса си и й се развикал.

Още от мястото на инцидента Христина Стефанова се оплакала на спешния тел.112, че я бият, две минути след това на 112 звъннала и бременната съпруга на Деян Мария Йотова. Според тъщата Радка Йотова, която днес дойде в съдебната зала, няколко дни преди това семейството претърпяло катастрофа с ТИР до Войводиново и се отървало на косъм. На злополучния 19 май, миналата година, Деян тъкмо отивал да носи доказателства за катастрофата в Четвърто РУ, когато, по думите на тъщата, на Карловския надлез Христина изгубила контрол над автомобила си, чийто волан подпирала с крак. Младият мъж слязъл й и се развикал, но не е посягал да я удря, каза Радка Йотова пред журналисти. Вижте повече във видеото!

Тъй като процесът бе разгледан по административен ред, Йотова не беше изслушана в залата, а самият Деян Христов не се яви в съдебната зала. Заради чистото си съдебно минало той получи по-леко – административно наказание. Христина Стефанова също не дойде в съда.

Тъщата Радка Йотова пък беше категорична, че семейството ще обжалва присъдата пред Окръжен съд, тъй като съгласието с наказанието би означавало Деян да се признае за виновен.

 

Подобни статии

Top