2 млн. долара си разпределят Кубрат Пулев и Хюи Фюри

Галавечерта ще се предава в над 20 държави, ESPN излъчва за САЩ, Channel 5 във Великобритания

Новият промоутър и партньор на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев постави цени между 20 и 300 лева за галавечерта на професионалния бокс на 27 октомври в зала „Арена Армеец“. Най-скъпите билети ще са за местата край ринга. От снощи те вече са в продажба.

Най-успешният български мениджър в професионалния бокс изрази задоволство от интереса към събитието и постави нов прякор на Хюи Фюри – Безстрашния, заради желанието му да дойде до София за мач с Кобрата.

Той не пожела да разкрие какви приходи се очакват, но по всяка вероятност гарантираната сума, която ще се дели 75-25 за Кубрат, е в рамките на около 2 милиона долара.

Отделно от това галавечерта ще бъде излъчвана в над 20 държави, включително САЩ чрез ESPN и на Острова благодарение на Channel 5. За България ще излъчва Diema Sport.

„Гордея се, че познавам Кубрат Пулев вече 17 години. Знаете колко силен тим са баща и син Фюри, но да не забравяме кого ще срещнат те. Един човек, който вече много, много години представя българското знаме. Няма по-голям мач в бокса от това да се биеш за тежката корона. Напълно е възможно да има равенство, със сигурност ще има и залози на такъв резултат. Ако се стигне до такава ситуация, със сигурност ще има мач-реванш. Надявам се на пълна зала, защото това ще окаже позитивно влияние върху следващи битки на подобно ниво“, коментира Гоцев.

Подобни статии

Top