20 хил.лв. гаранция за танцьорката блъснала 10 коли (СНИМКИ И ВИДЕО)

7 съдебни охранители вардят танцьорката в съдебна зала

Пловдивският районен съд наложи днес мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 20 хиляди лева за танцьорката, помела 10 коли, паркирани на пътя към пловдивския комплекс „Оазис 4“  в Кючука в неделя сутринта.

20-годишната Габриела Медарова бе докарана днес с белезници в съдебната зала, обградена от 7 охранители. В съдебната зала я очакваха приятелят й и нейните родители.

Пред съдия Теофана Спасова тя се зарече през сълзи, че никога повече няма да се качи зад волана и да шофира.

Пияна шофьорка помля 10 коли в Кючука (СНИМКА)

„Много съжалявам! Никога повече няма да се кача на кола, дори да ми върнат книжката. Моля да ми бъде наложена по-лека мярка“, бяха последните думи на момичето, след като изслуша обвиненията на прокуратурата и защитата на адвоката си Орлин Търновалийски.

Според държавното обвинение Габриела е извършила три престъпления,

като за едно от тях тя може да получи от 1 до 3 години лишаване от свобода. Тя е обвинена в това, че е управлявала моторно превозно средство след употреба на алкохол, както и на наркотични вещества и за причиняване по непредпазливост на значителни имуществени вреди при управление на моторно превозно средство. Алкохолът в кръвта й е бил 1,38 на хиляда, съобщи наблюдаващият прокурор.

В съдебната зала стана ясно, че в нощта преди инцидента, танцьорката била на работа. Там обаче не й платили хонорара за въпросната вечер, а освен това я и глобили 100 лева. Вероятно под влияние на това го е направила, поясни адвокатът й Орлин Търновалийски.

Според прокуратурата обаче, след инцидента момичето избягало от мястото на произшествието, а впоследствие пред разследващите се опитала да натопи майка си, че е управлявала автомобила.  „Само това, че майката е отказала да излъже, е довело до разкриване на истината“, посочи наблюдаващият прокурор.

Родителите: дъщеря ни е добро момиче

1 2

Подобни статии

Top