20 СНИМКИ на знаменитости, направени дни преди смъртта им

Идоли за милиони фенове, гении, знаменитости – понякога забравяме, че те са просто хора. И като всички останали, те не са безсмъртни.

Вижте тези 20 фотографии на популярни и обичани хора. Снимките са направени буквално броени дни преди смъртта им.

Фреди Меркюри (1991 г., 45-годишен)

Това е една от последните снимки на фронтмена на „Queen“. До последния си ден великият музикант отрича всички слухове за болестта си. Ден преди да умре от пневмония и усложнения, предизвикани от СПИН, Меркюри прави изявление.

Стив Джобс (56 г.)

Стив Джобс умира през 2011 г. в дома си на 56-годишна възраст от рак на панкреаса. Последните думи, които най-известният предприемач изрича са: „О, уау! О, уау!“

Хийт Леджър (28 г.)

Хийт Леджър се усмихва на филмовия сет, играейки последната си роля във филма The Imaginarium на доктор Парнас, само няколко дни преди да бъде намерен мъртъв. Актьорът умира през 2008 г. от тежка интоксикация причинена от средства, сред които наркотици, хапчета за сън и антидепресанти.

Мохамед Али (74 г.)

Мохамед Али се бори с болестта на Паркинсон в продължение на 3 десетилетия. На 2 юни 2016 г. американският боксьор е хоспитализиран по спешност в много тежко състояние. Той умира на следващия ден поради септичен шок, причинен от неизвестни причини.

Честър Бенингтън (41 г.)

Малко преди смъртта ми фронтменът на Linkin Park работи с рап-певеца Watsky. Четири дни след като е заснета тази снимка, Честър Бенингтън е намерен мъртъв в собствения си апартамент. Той се самоуби на 20 юли 2017 г.

1 2 3 4

Подобни статии

Top