21-годишна бавачка бе изтезавана и изгорена от жена и любовника й (СНИМКИ)

Изгорелите останки на 21-годишната французойка Софи Люнет бяха открити в градина в югозападната част на Лондон.

За убийството на момичето са обвинени 35-годишната Сабрина Куидър и 40-годишния Уисем Медуни, в чиято къща Софи работила като бавачка.

Според „Мирър“, цитиран от БЛИЦ, Сабрина Куидър жестоко издевателствала над 21-годишната бавачка на децата си, преди да убие момичето и да изгори тялото й в градината.

Жената и нейният любовник държали Софи в продължение на няколко дни в къщата им в югозападен Лондон гладна и я биели.

Сабрина обвинявала девойката за връзка с бившия й приятел – основателя на поп групата Boyzone Марк Уолтън – и смятала, че тя и музикантът й влияели чрез черна магия. Куидър също обвинила бавачката, че е откраднала диамантено колие и че плетяла интриги срещу нея.

За да накажат „престъпничката“, работодателите счупили гръдната й кост, четири ребра, челюст, а след смъртта й се опитали да скрият доказателствата и да изгорят тялото в задния двор.

„Последните часове на живота на Софи са били наистина ужасни. Тя била подложена на инквизиторски мъчения и ужасно насилие,“ казва прокурорът Ричард Хоруел.

Планът на престъпниците се оказал неуспешен – съседът им надушил дим и извикал пожарникари, които открили остатъците от тялото в градината.

Сабрина Куидър и Уисем Медуни отричат ​​участието си в убийството на момичето, но прокурорът Ричард Хоруел е убеден във вината на двойката.

В полза на версията му са и следователите, които са открили дневника на Софи – там момичето се оплаква от лошото отношение от страна на работодателите и заявява, че те не позволявали тя да се върне във Франция. Процесът за убийството на Софи продължава.

Подобни статии

Top