21-годишната Красимира от Бегово била убита от мъжа си

Любомир Петров е арестуван

Арестуваха мъжа, с който 21-годишната Красимира Куковска от пловдивското село Бегово, е живяла на семейни начала. Това съобщиха за DNEWS източници от полицията в Пловдив. Мъжът е задържан за 24 часа, а сред версиите, които разследващите проверяват, е такава и за убийство.

21-годишната майка на две деца от Бегово се е самоубила

Младата жена, която има две момиченца – на 2 месеца и 2 години, от връзката си с Любомир Петров, бе намерена мъртва  на 11 септември в дома си. Първоначално полицията съобщи, че тя се е самоубила с изстрел в сърцето с въздушна пушка, като е натиснала спусъка с големия пръст на крака си.

Млада жена е намерена простреляна в сърцето в Пловдивско

Според БЛИЦ обаче, убиецът е бившият й мъж, който сам си е признал, че е убил Красимира. По данни на агенцията Петров е арестуван за 72 часа, след като е направил пълни самопризнания. Той твърдял, че на фаталния 11 септември е отишъл в дома на Красимира, влязъл е при нея, но двамата са се скарали. Младата жена е започнала да го гони, казвала е, че иска да я остави намира, но той я е заплашил, че ще я гръмне.

Красимира го провокирала и му казала: „Хайде, направи го, не можеш“. Любомир твърди, че тя е взела въздушната пушка и я е опряла на гърдите си. По думите му той е натиснал без да иска спусъка и не е имал намерение да я убива.

Близки на мъртвата Красимира разказват за постоянни скандали между нея и мъжа й

Припомняме, че никой от близките на жертвата не вярваше във версията за самоубийство, а хората продължиха да питат и да настояват случаят да бъде проверен отново. Убийството е разкрито от полицията в Хисаря, начело с шефа им гл. инспектор Пламен Арабски, който лично е водил разследването.

Мъртвата 20-годишна жена от Бегово имала наследствени земи (СНИМКА)

Снимки: Фейсбук

Подобни статии

Top