21-годишната майка на две деца от Бегово се е самоубила - DC news

21-годишната майка на две деца от Бегово се е самоубила

Това показват резултатите от аутопсията на Красимира Куковска

21-годишната Красимира Куковска, която вчера бе открита мъртва в дома си в пловдивското село Бегово, сама е сложила край на живота си. Това показа аутопсията и направената от медиците съдебно-медицинска експертиза.

21-годишната арендаторка се е самоубила с въздушна пушка в сърцето, като е натиснала спусъка с големия пръст на единия крак.

По ръцете на момичето е имало и стари белези от рязане на вените с нож. Това означава предишен опит за самоубийство, вероятно преди малко повече от седмица, посочиха източници от разследването. Близки на Красимира обаче, които са я виждали преди дни, твърдят, че не са забелязали никакви белези.

Младата жена е била с лабилна психика, обясниха още разследващите. В къщата й са били открити многото медикаменти. Тя е била срината от нелепата и неочаквана смърт на майка си, която умира в катастрофа преди няколко години, а неотдавна починал и баща й. Тогава момичето е приемало медикаменти, но близките твърдят, че се е възстановило, било пълно с живот, енергично и правело планове за бъдещето, децата си и бизнеса си.

Въпреки това експертите са на мнение, че именно тази лабилност е подтикнала Красимира към крайната стъпка.  Така експертизата, която е изготвена днес, опровергава всички съмнения за убийство.

Млада жена е намерена простреляна в сърцето в Пловдивско

Вчера цял ден вървяха такива информации между близки и роднини. Смяташе се, че Красимира е убита от конкуренти в бизнеса, заради пари или заради лични причини. Вчера до късно на разпит беше мъжът, с когото тя е живеела и от когото има бебе на 2 месеца и детенце на 2 години. Той обаче беше освободени снощи от полицията.

Близки на мъртвата Красимира разказват за постоянни скандали между нея и мъжа й

И Красимира, и мъжът, с когото е живеела – Любомир Петров, са имали паралелни любовни връзки с други хора. Те са установени, но нямат отношение по случая.

Слуховете за убийство заради пари имат предистория.

Още преди време, докато бащата на момичето бил жив и бил крупен земеделец, някой влязъл в дома му посред нощ и го пребил от бой. Отмъкнал му 50 хиляди лева. Това била печалбата от слънчогледа, който той гледал и продал. Когато бащата починал, дъщерята Красимира поела бизнеса. Въпреки крехката си възраст, се оправяла сама с работници, с над 2000 декара различни насаждения. Имали са проблеми с Любомир Петров, с когото тя живеела до преди седмица заедно. Изгонила го, той се изнесъл, а вчера я е открил мъртва в дома й.

Мъртвата 20-годишна жена от Бегово имала наследствени земи (СНИМКА)

Погребението на момичето ще бъде вероятно утре в Бегово.

Източник: Blitz.bg
Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top