22-годишна майка на две деца с рак: „Отивам си щастлива…“ (СНИМКИ)

22-годишната Микаeла

от австралийския град Уулонгонг, се омъжи за 24-годишният Харли Брисбейн пет месеца след планираната от двамата дата за сватбата им. Причина за отлагането на щастливото събитие става спешна операция на булката.

Микаела била диагностицирана с рак в четвърти стадий. Лекарите й открили рядък алвеоларен мекотъканен сарком на ханша. Така седмица, след като бъдещият й съпруг – Харли, й направил предложение, майката на две деца била „осъдена“ от медицината на смърт, пишет Daily Mail, цитиран от Life.ru.

„Празнувахме 14 февруари през 2017-а по време на круиз и той ми направи предложение. Всичко беше вълшебно“, разказва Микаела. По време на почивката обаче тя открива на ханша си уплътнение и се обръща към лекар. Анализите показали, че майката на две деца е болна от сарком.

„Веднага разбрах какво означава това. Мой приятел почина от сарком само преди две години, затова много се съмнявах, че ще оживея. Бях много обезпокоена и разстроена. Имам две деца – 3-годишна дъщеря Инди и 2-годишен син Риф“, обяснява младата жена.

Всички пари, които Харли спестявал за сватбата,

били дадени за операцията й през септември. Двойката решила да позабави щастливото събитие, но ракът всеки ден все повече отнемал силите на Микаела.

По време на среща със своя приятелка – фотографката Бет Фърнли, Микаела свалила перуката си.

1 2

Подобни статии

Top