22-ма зрелостника от Асеновград получиха по 200 лева за бала си (СНИМКИ)

Зам.-кметът на Асеновград инж. Петър Петров връчи парична помощ и пожела да бъдат смели и целеустремени в решенията си занапред

Заместник-кметът на Асеновград инженер Петър Петров приветства зрелостниците, които са останали с един или без родители. Той им връчи паричен подарък в размер на по 300 лева от името на общината и с решение на Общинския съвет. Инженер Петров пожела на бъдещите абитуриенти да следват мечтите си и да не се отказват в трудни моменти.

„Вие изкачихте едно от най-важните стъпала в своя живот, завършвайки средното си образование. От тук насетне нека животът ви продължи така, както винаги сте си го представяли. Бъдете смели в решенията си и целеустремени в плановете си“, пожела на зрелостниците заместник-кметът.

В края на срещата им той ги увери, че могат да разчитат на общината и винаги са добре дошли, както в случай на нужда, така и когато искат да покажат и предложат пред управата свои иновативни идеи за развитието на града.

Връчването на помощта протече при спазване на противоепидемичните мерки, като младежите бяха поканени в сградата на общинската администрация на 2 групи. Тази година момчетата и момичетата, на които община Асеновград помогна, са общо 22-ма. Младите хора благодариха за оказаната подкрепа и обещаха където и да отидат, да не забравят своя роден град.

Подобни статии

Top