24-годишна се омъжи за милионер, оказа се дядо й - DC news

24-годишна се омъжи за милионер, оказа се дядо й

Млада американка се омъжи за дядо си, без да предполага за родствената им връзка, съобщи в. „Мирър“, цитиран от БТА. 24-годишната младоженка се венчала за 68-годишен милионер преди три месеца, след кратка връзка, започнала в интернет пространството.

Там те се намерили с помощта на агенция, специализирана в търсенето на партньори за по-възрастни мъже. След два развода, той спечелил значително състояние от лотарията. Тя пък работела като „екзотична танцьорка”, след като забременяла още като ученичка и била изхвърлена от родителите си.

Относително стандартният сюжет претърпял драматичен обрат, когато двойката седнала да разглежда семейните албуми на младоженеца. Там били и децата от първия му брак, сред които… и бащата на неговата съпруга.

След разкритието дядото споделил пред в. „Флорида Сън Поуст“, че снимките на съпругата му и негова внучка в профила в сайта за запознанства с възрастни мъже, търсещи любов, му навяли „нещо като дежа вю“ – тя му изглеждала доста позната, но той така и не се сетил откъде.

Двойката е решила да остане заедно, въпреки непредвидените пречки.

Подобни статии

Top