24-годишният Георги пребори болестта, нека му помогнем да живее пълноценно!

24-годишният Георги Христозов, за който преди време ви разказахме ТУК,  понася геройски изпитанията на съдбата и с помощта на хиляди добри хора успява да пребори тежката диагноза  „Фронтокалозна и интервертикуларна туморна формация“.

Младият мъж преживя много трудности, но за щастие, след операция и дълго лечение, вече няма и следа от тумора в главата му. Сега Георги отново се нуждае от нашата подкрепа, за да се изработи в Германия пластина, която да се постави на мястото на липсващото парче от черепа.

Ето какво съобщиха близките на Георги в социалната мрежа:

Здравейте скъпи приятели!
Днешният ни пост ще бъде много по-различен, но и много чакан от всички Вас. Имаме прекрасна новина! Извиняваме се, че се забавихме няколко дни, но ни трябваше време да асимилираме това което се случи.
На 19 март бяхме в болницата в Турция за контролен преглед при тримата лекари, които се бяха заели с лечението на Георги. Направен му беше ЯМР на глава и очаквахме резултатите. Веднага проведохме първата консултация. Пристъпихме прага на кабинета с притаен дъх, защото не знаехме какво да очакваме. Лекарят започна да гледа резултатите от ЯМР и дълго време мълча. Сякаш имаше нещо нередно. Притеснихме се, но след минути чухме най-добрата новина на света за нас: НЯМА И СЛЕДА ОТ ТУМОРА В ГЛАВАТА НА ГЕОРГИ!!!…
След тези думи онемяхме и не вярвахме на това което чуваме, защото изпитанията и болките бяха големи…, напрежението дали ще преборим болестта не ни оставяха на мира денонощно. След този разговор, ни назначиха снимка с томограф. Според тази снимка ще се изработи в Германия пластина, която ще се постави на мястото на липсващото парче от черепа. За изработката и ще са необходими около 30 дни, след което ще бъде изпратена в Турция. За пластината и предстоящата операция имаме приблизителна цена, която е на стойност 35 – 40 000 лири, което се равнява приблизително на 20 000 лв. Това означава че до 3 седмици трябва да сме събрали средствата, за да може операцията и поставянето на пластината да станат факт.
На следващия ден последваха и другите две консултации. Отново лекарите ни поздравиха и се радваха заедно с нас за постигнатия резултат. Продължаваме с химиотерапията както е било по план първоначално. Доктора я назначи до юни месец, когато отново ще имаме контролен преглед.
БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ ЕДИН ДАРИТЕЛ, КОЙТО Е ДО НАС!
Имаме нужда от Вашата подкрепа, за да може нашето момче да живее един нормален и пълноценен живот! КАМПАНИЯТА ПРОДЪЛЖАВА!

Дарителска сметка: Уникредит Булбанк
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG89UNCR70001523096639
Титуляр: Георги Ангелов Христозов

PayPal: keit_h@abv.bg

Top