24 начина за изгаряне на максимално калории само за час

Клиниката на Майо , основаваща се на изследвания, публикувани от Националните здравни институти на Съединените щати, състави списък от няколко популярни физически дейности, които изгарят най-много калории.

Подреждаме ги във възходящ ред и посочваме приблизителния брой изгорени калории на час за човек на 72 и 90 килограма. Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията, американските жени тежат средно 76 кг в сравнение с 88 кг за средния американски мъж.

Освен това изчислихме ефективността на няколко други спорта, включително футбол, скално катерене и каяк.

Все пак трябва да се отбележи, че всяка физическа активност може да се извършва с различна интензивност, което означава, че точните цифри могат да варират в зависимост от изразходваната енергия, пола, възрастта и други фактори.

Освен това упражненията сами по себе си не са достатъчни за отслабване . Ако искате да отслабнете, предлагаме да говорите с диетолог за здравословното си тегло, като намалите приема на захар и намалите порциите.

ХАТА ЙОГА ИЗГАРЯ 183 КАЛОРИИ НА ЧАС / 228 КАЛОРИИ НА ЧАС

Хатха йога е вид йога с акцент върху специфични пози и упражнения за ума. Изгаря около 183 калории за час 72-килограмов човек.

БАВНА РАЗХОДКА (3 КИЛОМЕТРА В ЧАС) ИЗГАРЯ 204 КАЛОРИИ НА ЧАС / 55 КАЛОРИИ НА ЧАС

БОУЛИНГ ИЗГАРЯ 219 КАЛОРИИ НА ЧАС / 273 КАЛОРИИ НА ЧАС

Много хора свързват това занимание със забавление, но боулингът наистина ще ви помогне да изгорите няколкостотин калории на час , ако вредните закуски между тях не пречат на това.

ТАНЦЪТ В БАЛНАТА ЗАЛА ИЗГАРЯ 219 КАЛОРИИ НА ЧАС / 273 КАЛОРИИ НА ЧАС

ТАЙДЖИ ИЗГАРЯ 219 КАЛОРИИ НА ЧАС / 273 КАЛОРИИ НА ЧАС

Тайджи или Тай чи е китайско бойно изкуство . Този вид дейност представлява поредица от бавни, прецизни движения.

1 2 3

Подобни статии

Top