241 позиции за стажове в държавната администрация

Програмата за студентски стажове в държавната администрация започва от днес. Разкрити са 241 позиции за студентски стажове през месец май. В тази програма могат да се включат всички студенти, които са в процес на обучение във висше училище в страната или чужбина с непрекъснати студентски права, без значение от степента и формата на обучението. Стажовете са с фокус върху придобиването на професионален опит, нови знания и умения в реална работна среда, както и професионална ориентация на студентите.

Процедурата за кандидатстване и подбор е изцяло онлайн и се осъществява на портала http://staj.government.bg, където са публикувани и условията на програмата. Крайният срок за кандидатстване за стажовете, които ще се проведат през месец май, е 15 март. Свободните позиции за стажове през лятото ще бъдат обявени на 23 март и кандидатстването за тях ще продължи до 17 април 2016 г.

Програмата се провежда успешно за пета поредна година при изключителен интерес както от страна на студентите, така и от страна на държавната администрация.

Подобни статии

Top