25-годишен пловдивчанин в ареста за наркотици

Оставиха в ареста подпалвача на Джумая джамия

25-годишен младеж е задържан в полицията за разпространение на наркотици. Около 12.30 часа вчера при проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на разпространение на наркотични вещества от служители на Второ РУП Пловдив бил задържан Г.Д. от Пловдив.

При направения обиск у него били намерени и иззети черни найлонови пликчета с тревиста маса. Последвало претърсване в жилището на задържания на ул. “Хвойна”, където са намерени и иззети полиетиленов плик с марихуана, електронна везна и таблетки “Клоназепан”.

Материалите са докладвани в Районна прокуратура Пловдив. Срещу Г.Д. било образувано бързо полицейско производство за извършено престъпление по смисъла на чл.354а от НК и взета мярка за 72 часово задържане.

В хода на операцията на адреса е бил установен и друг нарушител на закона – Н.М. /46 г./ от същия град.

У него били намерени и иззети алкохолни напитки без акцизен бандерол. Били открити и около 100 литра течност в пластмасови бутилки и есенции за производство на спиртни напитки.

Мъжът е задържан за 24 часа в арестните помещения на управлението. Образуваното досъдебно производство е докладвано на прокуратурата.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top