25-годишен се блъсна в бордюр на Асеновградско шосе

25-годишен от Момчилград се блъсна в бордюр на кръстовището на Асеновградско шосе и ул. “Нестор Абаджиев” в Пловдив. Около 23.00 часа поради движение с несъобразена скорост С.Й. изгубил контрол над управляваният от него “Фолксваген” и се ударил в бордюра. При удара е пострадала 25-годишната му спътничка, която е от Крумовград. Момичето е откарано в болница и след преглед е освободено. Няма данни за употреба на алкохол от страна на водача.

При друга катастрофа на околовръстния път на Пловдив, вчера, около 14.30 часа на кръстовището за село Марково, лек автомобил “Рено”, управлявано от 24-годишния пловдивчанин Н.В. отнел предимството на “Форд”, с водач 45-годишна пловдивчанка и се блъснал в нея. На място е бил прегледан водачът на “Рено”-то и е освободен за домашно лечение.

Без тежко пострадали се размина катастрофа между лек и товарен автомобил вчера вечерта в Пловдив. Около 19.20 часа, на кръстовището между улиците “Брезовско шосе” и “Димитър Стамболов”, лек автомобил “Пежо”, с водач 34-годишната пловдивчанка Ж.А. преминава на червено и се удря в товарен автомобил “Шкода”. В шкодата, управлявана от 33-годишна пазарджиклийка е пътувало 3-годишно и дете, което е било леко ударено. То е било прегледано на място и е освободено за домашно лечение. Алкохолните тестове на двете шофьорки са отрицателни.

Катастрофа в село Рогош също е без тежко пострадали. Снощи около 23.00 часа лек автомобил “БМВ”, управляван от 26-годишния пловдивчанин  А.Х., не спазва дистанция и удря отзад “Пежо”. Пострадала е 54-годишната жена, шофирала ударения автомобил. След прегледи в болница тя е освободена за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол от водачите.

Подобни статии

Top