25-годишен скочи от втория етаж на блок в Пловдив, бере душа в болницата

Младежът е в тежко състояние

25-годишен младеж се е хвърлил от междустълбищна площадка на блок на ул. „Стойчо Мушанов“ в Пловдив, съобщиха за DCNEWS от полицията. Младият мъж откаран в тежко състояние и опасност за живота в УМБАЛ „Св. Георги“.

Сигнал за случилото се е подаден на спешния телефон 112 около 21.00 ч. По първоначални данни 43-годишен мъж е съобщил, че младежът се е хвърлил от прозореца на втория етаж на блока. На място веднага били изпратени полицейски автопатрул и линейка. Служителите на реда установили, че 25-годишният пловдивчанин от арменски произход е паднал на земята, но е жив и в съзнание.

Самият младеж обяснил, че сам е скочил от междустълбищната площадка. Спешните медици го откарали в Хирургиите с кръвоизлив на мозъка. Вероятно той ще бъде опериран, уточниха от полицията.

Най-вероятната причина за случилото се крие в психични проблеми на младежа.

Според информация на 24plovdiv.bg той живеел в София при майка си, която имала психични проблеми. По предварителни данни синът й бил изпаднал в тежка депресия. В понеделник пристигнал в Пловдив на гости при баба си. Леля му и чичо му отишли да го видят. Пред тях младият мъж заявил, че е разочарован от живота и не се чувства добре.

Лелята, която е медицинска сестра, започнала да го успокоява, но решила да се обади на джипито на племенника си в София, за да разбере дали той приема някакви медикаменти.

„Няма да ми се месите в живота“, ядосал се младежът. Отворил вратата на жилището и докато роднините успеят да реагират, отворил прозореца на стълбищната площадка и скочил, пише сайтът.

Подобни статии

Top