25 хиляди празнуваха рождения ден на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Стоичков, Бербатов и Димитър Пенев кацнаха с хеликоптер на Националния стадион

Почти 25 000 души отпразнуваха на националния стадион „Васил Левски“ 70 години от основаването на ЦСКА. Празненствата по случай юбилея продължиха през целия ден, а кулминацията бе шампионатният мач с Лудогорец от 33 кръг на Първа лига, който завърши 0:0.

Точно в 18:00 часа на Националния стадион стартира основната част от тържествената програма, в която се включиха и Военновъздушните сили на България. Парашутисти скочиха на терена, носейки всяка една от 15-те емблеми на клуба през тези 70 години.

За страхотната атмосфера на стадиона допринесоха и изпълненията на 100 каба гайди. Повече от 400 величия на „червения клуб“ пък бяха отличени със специални плакети за своя принос към развитието на различните видове спорт.

ЦСКА спечелиха турнира при ветераните, а влюбена двойка сключи граждански брак на стадиона.

По повод 70-годишнината от създаването на ЦСКА, за значим принос в развитието на българския спорт и спортната слава на Република България, на ОСК ЦСКА беше връчен Почетен знак на Президента на Република България.
От името на Румен Радев, неговият съветник по младежта и спорта Георги Александров връчи плакета на легендарния борец Валентин Йорданов във ВИП залата на „Армията“.

Най-голямото шоу бе кацането на Христо Стоичков  хеликоптер на Националния стадион „Васил Левски“. При Стоичков в хеликоптера бяха Димитър Пенев и Димитър Бербатов. Самият Бербо се похвали, че прави компания на кавалера на „Златната топка“ и на Стратега от Мировяне.

Снимка: topvesti.bg

Подобни статии

Top