27-годишна майка удуши децата си

Младата майка убила децата си, защото „не можела повече да ги издържа“

Елена Каримова е на 27 години и има повече от 21 000 почитателя в Instagram, които подкрепят нейния онлайн бизнес.

Младата майка се развела със бащата на децата си, а това очевидно и е повлияло негативно. Елена не е приела много добре и финансовите затруднения, които имала в бизнеса.

Каримова решила да убие децата си, защото „не можела повече да ги издържа“. Тя удушила Кадижа и Сюлейман в колата си, а след това минала покрай бензиностанцията, за да купи бензин и да изгори. Елена изгорила телата на малките си в изоставен завод близо до града, пише „Блиц“.

Пожарникарите намерили децата съвсем случайно и помислили, че телата са на кучета, но жестоката гледка се разкрила, когато се доближили да огледат по-сериозно.

След задържането си Елена е направила пълни самопризнания. Най-странното е, че въпреки финансовите затруднения, дамата предпочела да плаща по 600 евро за вноска на колата, както и от време на време ходила на почивки в чужбина. Но децата явно са ú били финансово тегло.

Семейството на Елена заявило, че дори не може да повярва какво наистина е направила дъщеря им. Едва ли има нормален човек, който би могъл да повярва на какво е способна една майка.

Подобни статии

Top