29-годишна бременна девственица: Няма да правя секс никога!

29-годишната Лорен е израснала в ортодоксална религиозна комуна и никога не е правила секс.

При това в най-скоро време младата жена ще роди първото си дете, което е заченато инвитро, пише в. „Мирър“.

Решението Лорън да роди дете е необичайно едновременно по две причини: първо, против това се обявили както лекарите, така и нейните роднини; второ, тя никога не е правила секс и не възнамерява да прави и в бъдеще.

Липсата на желание Лорън свърза с вродения хипопитуитаризъм – заболяване, при което хипофизната жлеза не изработва хормони. Заради него момичето е било принудено да се подложи на терапия, а половото ѝ съзряване настъпило по-късно, отколкото у връстничките ѝ.

Лорън твърди, че в тийнейджърска възраст съученичките ѝ я тормозели, защото гърдите ѝ не били пораснали, прекомерното тегло и проблеми със зъбите.

Всичко това накарало момичето да се затвори в себе си – тя и сега предпочита да избягва контактите с противоположния пол.

Впрочем, бъдещата майка казва, че е щастлива, че е запасила девствеността си, все пак дори и целувките я карат да се чувства неловко.

След раждането момичето също не планира да започва полов живот.  „Целували са ме и беше много неловко. Не бих искал да преживявам това отново“, споделя тя.

Решението да роди дете не било лесно за Лорън. Лекарите настоявали момичето да прибегне до донор на яйцеклетки, а и дори в този случай работата не била сигурна.

Но след година лечение в клиника за фертилност Лорън се подложила успешно на инвитро със своя собствена яйцеклетка.

Сега тя се готви да стане майка, въпреки неодобрението от страна на семейството ѝ и членовете на нейната комуна.

„Не ми пука за мнението им. Кой казва, че самотно момиче не може да има дете? Дори и да ми казвате, че няма да мога да се справя, аз пак ще го направя“, категорична е обаче Лорън.

Източник: БЛИЦ 

 

Top