3 лесни начина да възродим сексуалния си живот

СЕКС ДИЕТА

Сексуалният живот на всички двойки има своите върхове и спадове. Дори когато нещата вървят добре през повечето време, можем да се възползваме от няколко нови идеи, които да внесат разнообразие в спалнята.

Ето три лесни, но секси начина да поддържаме интереса на партньора между чаршафите.

Да го изненадаме със секс

Този изпитан и винаги действащ метод не само ще го разпали за нула време, но е и възможност да влезем в по-доминантната роля, ако обикновено мъжът е този, който инициира секса в двойката.

Често, когато ежедневието ни стане забързано или стресирано, цялото време в спалнята се използва само за сън, затова, ако и нашият случай е такъв, инициативността по отношение на секса ще е една приятна изненада за мъжа, която ще възроди сексуалния ни живот.

Важно е да изберем момент, когато знаем, че партньорът не е зает с нещо, свързано с работата, защото изненадите са най-приятни, когато човекът, когото изненадваме, оцени какво правим – и има време за разпалване на страстите.

Да се редуваме кой ще е водещия

Сексът с човек, с когото сме заедно от години, обикновено предполага, че всеки има своята роля – единият обикновено е по-инициативен и водещ от другия. Докато това е напълно естествено, може да се случи и така, че да доведе до отегчаваща рутина.

За да направим нещата по-пикантни в спалнята, можем да се редуваме кой да е „шефът” в леглото. С хвърляне на монета или предварителна уговорка кой получава ролята, забавлението е гарантирано.

Водещият има право да прави каквото иска, което подсказва, че не само ще възродим сексуалния си живот, но и доста ще се поизпотим.

Да включим приключение

Може и да не ни е приятно да правим секс на публични места, но, ако експериментираме с нещо, което обикновено не правим в леглото, това ще се отрази ползотворно на сексуалния ни живот.

Според едно скорошно проучване за склонността на хората към приключения в секса тези двойки, които са по-отворени да експериментират са по-удовлетворени от секса. Не само това, но и в колкото по-авантюристични дейности в секса се включваме с партньора, толкова по-голямо ще е удовлетворението от цялата ни връзка.

Това може да е нещо съвсем лесно като да правим секс на пуснати лампи, да облечем секси бельо, да споделяме фантазиите си с партньора или да правим секс някъде другаде, освен в спалнята.

Източник: tia.bg

Подобни статии

Top