3-месечният Дилян трябва спешно да замине за Германия

Кампанията за 3-месечния Дилян Христов от Русе навлиза в решителна фаза. Бебчето, което се лекува в детската онкохематология в Пловдив трябва спешно да замине за Германия. Всеки час за детето е важен, съобщи за DCNEWS Красимира Стефанова, която е сред организаторите на благотворителна кампания в подкрепа на детето и родителите му. 3-месечното бебе страда от рак на гръбначния стълб и спешно трябва да бъде оперирано и лекувано, за да може да пребори коварната болест.

„Бебчо е герой, бори се, но истината е, че трябва да замине възможно по-скоро за лечение.
Лекарите, които се грижат за него са също на мнение, че това е наложително. Те правят всичко възможно по силите си, но детето няма дори точна хистология, за да имат и те самите повече яснота. Обиколил е всички клиники, но единствено тук се ангажират с лечение. Но как да го направят, и да са спокойни, като има две хистологии? Точна такава може да се получи едва след операцията.“, разказва Красимира. По думите й майката на момченцето – Даниела вече е на ръба да рухне и физически, и психически.

„Няма такава мъка…няма! Да виждаш малкото си мишленце как се бори, а да си безсилен!

Г-н Москов, г-н Александров, ще заспите ли спокойно тази нощ? Защото една майка отново ще трепери над своята рожба! Ще гледа малкото телце, ще се моли Бог и добрите хора да не му определят срокове…

Обикновения българин помага, дарява, продава дрешки и играчки на своите деца, за да помогне на това малко създание. Но просията ли е начина да помогнем на едно тримесечно бебе?!
За кого и какво да мисли преди всичко майката?! За детето си, или за липсата на пари? Смилете се, ако не над нея, то поне над детето, моля Ви!

Надявам се искрено, че не само ще се задействате, а ще изпратите и лекарски екип да придружи майката до клиниката, когато това стане факт. В европейска държава, в 21-ви век, това би било най-нормалното нещо!

Ако детето не замине веднага, то какво ще платите по-късно?! Може би още една скъпа смърт зад граница?!

Закъснялата помощ не е помощ!“, призовава Красимира Стефанова и всички, които стоят зад кампанията в подкрепа на малкия Дилян.

DCNEWS също се присъединява към призива. Нека спасим поредното българско дете.

Ето и дарителската сметка на малкия Дилян:

ОББ:
IBAN BG61UBBS80021045081040
BIC UBBSBGSF
Титуляр: Дилян Христов Христов

А също:

DILYAN HRISTOV HRISTOV
2 PAY PAL : dundio.hristov@gmail.com
3 )чрез онлайн сайта – http://qki.bg/offer.php?offer_id=1666
4) Като закупите и закупите нещо от базара на Малчо –https://www.facebook.com/groups/1687289824858110/?fref=ts

Подобни статии

Top