3 лева билет за „Завръщане“ и бонус – среща с Ники Илиев

През февруари лентата заминава за „Берлинале“

Филмът „Завръщане“ гостува в Дома на киното на ул. „Гладстон“. От днес до четвъртък (19 декември) цената на билета ще бъде само 3 лева. Прожекциите са специален коледен подарък от създателите на лентата и фондация „Пловдив 2019“ за всички граждани и гости на града под тепетата. Час преди прожекцията на 17 декември зрителите ще имат възможността да се срещнат и снимат за спомен с продуцента Ники Илиев, който изпълнява и главна роля във филма.

„Завръщане“ е посветен на Пловдив и е запечатал красиви гледки от ключови места в града под тепетата. Действието се фокусира върху група приятели, които се срещат за първи път в родния град след 25-годишна раздяла. Героите се завръщат към спомените за детските мечти, първата любов и истинското приятелство, за да открият, че независимо от промените и разстоянието на времето, някои неща остават завинаги същите.

Продукцията вече успяха да видят хиляди зрители у нас и за кратко време се превърна в един от най-любимите съвременни български филми. „Завръщане“ обиколи и редица международни киносалони – в Матера, Черна гора, Лондон, а през февруари се отправя към един от най-елитните филмови фестивали по света – Берлинале. В лентата участва любими български актьори и познати лица от съвременното кино, сред които Башар Рахал, Евелин Костова, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Искра Донова и Райна Караянева. Специално участие има и легендата на българското кино Стефан Данаилов.

Началният час на промоционалните прожекциите е понедлник и вторник е 18,30 часа. В сряда прожекцията е от 20,30 часа, а в четвъртък „Завръщане“ ще се излъчи в 16,45 часа.

Подобни статии

Top