3-те зодии, които лесно могат да бъдат прелъстени

Похотта често ни води на погрешни места или при погрешни хора, само за да изпитаме крайно удоволствие и да се почувстваме живи.

Някои зодиакални знаци обаче се поддават на страстта много лесно и хич не мислят за последствията. Ето и кои представители на хороскопа изпитват истински глад към интимността, пише iwoman.bg

Овен

Тези хора лесно се поддават на изкушения. Сексуалността им е толкова развита, че „фитилът” им пламва само от някоя гореща мисъл или еротична сцена във филм. С животинската си природа в това отношение, Овните трудно сдържат похотта си.

Скорпион

Скорпионите са изключително чувствени, настоятелни и преследват до последно своята жертва. Те са наистина похотливи, но могат да се „предадат в плен” само на човек, към когото наистина изпитват влечение. Случайните сексуални авантюри не са им по вкуса, но намерят ли своята страстна половинка могат да се раздават денонощно.

Стрелец

Стрелците са истински пожар във всяко едно отношение – обичат флирта, секса и да са център на внимание. Приемат плътските удоволствия като потребност и понякога са склонни да игнорират емоционалната страна. Лесно могат да бъдат прелъстени, но още по-лесно им е те да са главните действащи лица.

Подобни статии

Top