30% от родителите искат повече секс

След раждането на децата повече двойки осъзнават колко трудно е да останат насаме.

Ново проучване разкрива, че 30% от родителите биха искали да се усамотят, за да правят секс. Но има и други дейности, които не включват деца. Например 30% от анкетираните искат да оставят децата си вкъщи, за да вечерят в ресторант или у дома на свещи. А други 30 на сто от майките и бащите искат да оставят децата в хотела и да се забавляват сами на басейна.

В анкетата участват 1000 двойки, които признават, че най-голямо влияние децата оказват върху дейността им между чаршафите. 20 на сто споделят, че просто искат да останат сами и да се отпуснат.

„Разбираме, че да си родител изисква внимание 24 часа в денонощието, включително по време на ваканциите. Но с нетърпение очакваме времето, когато ще останат при баба и дядо, а ние ще можем да си отдъхнем“, казват по-голяма част от родителите.

Много майки и бащи искат да обиколят туристически дестинации, да се наспят или просто да наваксат с книгите, които са искали да прочетат, но не им е останало време. Шокиращо е, че има хора, които бленуват да почистят къщата, докато са без деца, сочи още изследването.

Източник: БГНЕС

Подобни статии

Top