31 арестувани при спецакцията в Асеновградско, Пловдивско и Хисарско (СНИМКИ/ОБЗОР)

Акцията бе срещу битовата престъпност

31 души са арестувани при специализираната акция на прокуратура и полиция в Асеновградско, Пловдивско и Хисарско днес, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура. Тя бе насочена към противодействие на битовата престъпност и обезпечаване на обществения ред, сигурност и безопасността на движението.

Главният прокурор в Пловдив: Ако не се справим с битовата престъпност и хулиганите, трябва да затворим държавата! (ВИДЕО)

Операцията се проведе на територията на гр. Пловдив, гр. Асеновград, с. Дълго поле, с. Старосел, с. Ръжево Конаре, с. Мътеница, с. Ново Железаре, с. Паничери, с. Долна махала, с. Бегово, с. Калояново, с.Караджово, с. Болярци, с. Боянци, с. Тополово.  В нея участваха близо 200 служители на ОД на МВР – Пловдив, сред които служители на сектор „Противодействия на криминалната престъпност“, на сектор „Пътна полиция“, на 3 и 4 РУ на МВР – Пловдив, на РУ на МВР – Хисаря, РУ на МВР – Асеновград и др. Акцията се проведе под  ръководството на Окръжна прокуратура – Пловдив.

На място бе главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР – гл. комисар Ивайло Иванов

Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР – гл. комисар Ивайло Иванов пристигнаха днес в гр. Пловдив във връзка с провеждането на Специализираната полицейска операция за противодействие на битовата престъпност. По-късно те посетиха и с. Златитрап, обл. Пловдив, където разговаряха с местни жители, като с тях бяха Румен Попов, окръжен прокурор на гр. Пловдив и ст. комисар Йордан Рогачев, директор на ОД на МВР – Пловдив.

1 2

Подобни статии

Top