Дани Каназирева: Нека посрещнем Възкресение Христово и Светлата седмица с още по-голяма надежда

Обръщение на областния управител Дани Каназирева в навечерието на Великден

Уважаеми съграждани,

Предстои ни да посрещнем най – светлия християнски празник – Възкресение Христово. Той е символ на надеждата и подновяването на новия живот. Той е символ на вярата в доброто и любовта между хората. Пожелавам ви много истинска надежда и вяра в Бога, за да преодолеем всяка една трудност и предизвикателство.

Скъпи приятели,

Всички ние, вече повече от месец, сме изправени пред необичайна ситуация , но само всички заедно можем да я преодолеем. Ще ни бъде трудно и през следващите дни ще се наложи да нарушим обичайните си задължения, навици и занимания. Дори и празничните дни ще са по-различни.

Всичко това, обаче има само една цел – всеки един да бъде предпазен, всеки един да предпази себе си, близките си , колегите си, съседите си, непознатите в автобуса или супермаркета. Нека останем отговорни, първо към собственото си здраве, а така им към здравето на всички останали. Ситуацията не бива да се подценява. Нека запазим спокойствие!

Искам да Ви благодаря за това, че ще се съобразявате с въведените мерки и че ще се пазите!

Като областен управител моля и апелирам, заедно да се справим, заедно да преминем през предизвикателствата. Нека посрещнем Възкресението Христово и Светлата седмица с още по-голяма надежда.

Приемете искрените ми пожелания за здраве, мир и любов в семействата ви!

Светли и благословени празници!

Дани Каназирева, Областен управител

Подобни статии

Top