35-годишен застава пред Темида заради блудство с деца

Жертвите му са две момичета – малолетно и непълнолетно

35-годишен мъж (с инициали Р.П.) застава на подсъдимата скамейка заради блудство с деца. Това съобщиха от Районната прокуратура в Кюстендил. Р.П. е привлечен към наказателна отговорност за извършени от него действия с цел полово удовлетворяване без съвкупление с две момиченца – малолетно и непълнолетно.

На 26.08.2019 година в Кюстендил обвиняемият забелязал петнадесетгодишно момиче, което решил да последва. Настигнал го и се нахвърлил върху детето. Сграбчил го силно откъм гърба и започнал да го опипва. Пострадалата оказала съпротива и се развикала. При появата на свидетел на случващото се обвиняемият пуснал момичето и избягал, разказват от обвинението.

Вторият случай е от 06.11.2019 година. Вечерта Р.П. излязъл на разходка, като стигнал до „Женския мост“ в града. Там видял тринадесетгодишно момиче в спортни дрехи, което проследил. Приближил детето, хванал го за двете ръце и я опипал. Изплашената ученичка успяла да се отскубне от него, при което залитнала и се ударила в прозореца на близка къща и побягнала. През това време П. набързо напуснал местопрестъплението.

Предстои делото да продължи в съда.

Подобни статии

Top