350 лева в помощ на Лизавета от Асеновград, благотворителните инициативи за младата жена продължават

Две благотворителни инициативи в седмицата на любовта събират помощ за Лизавета Иванова от Асеновград.

Младото момиче страда от тежко автоимунно заболяване. За  да забави множествената склероза и да живее без болка тя има нужда от подкрепа.

Първата благотворителна кауза се състоя този уикенд. 350 лева успяха да съберат учениците от Общински младежки съвет в помощ на Лизи. Те  организираха двудневен базар, на който бяха изложени специално изработени от тях подаръци за Свети Валентин.

„Послание и надслов на двудневната кампания нямаше.  Просто искаме да даряваме любов, да правим добро и да помагаме, с каквото можем„, сподели Димитър Илиев – член на Общинския младежки съвет.

Благотворителната поредици от инициативи по случай Деня на влюбените в Асеновград продължава с ФОТО „ПОКАЖИ, ЧЕ ОБИЧАШ”!

На 14 февруари между 11:00 и 18:00 часа на площад „Акад. Николай Хайтов“ всеки асеновградчанин може да си направи снимка с  любим, приятели или роднини. „Единственото, което трябва да носите, са вашата обич и усмивките ви. Рамки, перуки, очила и други аксесоари за весели, щури и влюбени снимки ще има на място“ , обясняват организаторите от Центъра за местни инициативи и развитие.

Снимките са безплатни, на на мястото на събитието ще има кутия за доброволни дарения.“Искаме да кажем и покажем, че любовта няма граници и е най-доброто, което можем да си подарим един на друг“, казват от сдружението.

 

 

Top