37-годишният Красимир Трифонов е кандидатът на БСП за кмет на „Южен“

Красимир Трифонов е кандидат за кмет на Южен в Пловдив

„Ще работим за балотаж, а на балотажа за победа!“ Тази цел си постави младият кандидат за районен кмет Красимир Трифонов, избран единодушно от делегатите на провелата се вчера конференция на БСП в район Южен.

Трифонов е на 37 години, семеен с две деца, магистър по образование, с достатъчно голям опит в администрацията и в управлението на европейски проекти. „Управлявал съм финанси, по-големи от бюджета на района”, бяха думите му.

Водещ приоритет в работата му  ще бъде именно търсене и усвояване на проектно финансиране за район Южен. Кандидатът за райкмет познава много добре района, нуждите и проблемите, ще се стреми усилено да работи за неговото развитие и да бъде в тясна връзка с гражданите.

„ Подкрепяме човек, който сам се създава – младостта му е предимство. Красимир Трифонов е свеж, честен, компетентен и работохолик“ – това заяви водещият на конференцията Ангел Петров. Председателят на БСП – Южен доц. Ангел Иванов отчете пред делегатите дейността си като общински съветник и зададе посоката на предизборната кампания – работа на терен, открит диалог и качествени решения за проблемите.

Форумът на социалистите утвърди номинациите за кмет на Община Пловдив и кандидатурите за общински съветници, които ще бъдат гласувани на Градска партийна конференция. Председателят на пловдивската партийна структура  Георги Гергов е издигнат от 24 основни организации, две номинации има бившият зам.-министър Явор Гечев и с по една са председателят на съветниците Николай Радев и доц. д-р Георги Йорданов.

Кандидатурите за следващия Общински съвет от район Южен са 21, всички са образовани и амбициозни, а половината са под 35 години.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top