3D дизайнери и готвачи търсят работодатели в Пловдив

Работа в Пловдив

Всяка година стотици млади пловдивчани отиват да следват в чужбина. Много от тях остават да търсят късмета си извън България, но другите се дипломират и се връщат, за да се впуснат в предизвикателството „търсене на работа“ в града под тепетата.

Идентична е ситуацията и с тези, които завършват в Пловдив и горди, че са се сдобили с диплома, уверено тръгват да трупат опит и финансови дивиденти.

От какви кадри се нуждаят пловдивските работодатели в началото на пролетта и дали квалификациите и висшето образование са гаранция за намиране на престижна работа, ще опитаме да разберем чрез кратка справка във водещите сайтове за търсене и предлагане на работни места.

Ако имате опит в 3D визуализацията и изготвянето на проекти за вътрешно и външно обзавеждане, то със сигурност трябва да кандидатствате за позицията 3D дизайнер, която освен иновативна и креативна, е и добре платена.

Най-търсени в момента в града под тепетата са международните шофьори, готвачите и кредитните експерти. Тенденцията да се търсят специалисти в областта на IT индустрията също се запазва.

Водеща компания за изкупуване и преработка на ориенталски тютюн пък обявава конкурс за длъжността „специалист по тютюна“, като дава шанс на млади кадри, с познания по Агрономия или Технология на тютюна.

Нарастват и предложенията за работа в сферата на аутсорсинга. Към длъжността „оператор в кол център“ има все по-голям интерес, добрата новина е, че и заплатите в сектора се покачват. Изискванията за заемането на подобна позиция са комуникативност, способност за справяне в напрегнати ситуации и владеене на поне един чужд език.

Напоследък се забелязва голямо търсене на специалисти в разработването на мобилни приложения и мобилни сайтове, както за бизнеса, така и за индустрията, свързана с игрите. Работодателите подчертават, че са отоворени към нови предложения и идеи и дават възможност за бързо развитие.

Младите хора, които нямат висше образование, но за сметка на това притежават физическа подготовка, могат да се насочат към областта на охраната. Персонал се търси както в специализираните фирми за охрана, така и в нощните клубове и нон-стоп магазини.

Аниматори за детски центрове се набират все по-често в Пловдив. Вашите задължения за подобен тип позиция са да забавлявате деца от 1 до 12 години, да организирате партита и не на последно място да имате административни умения.

 

 

 

Подобни статии

Top