4 безценни трика да го впечатлиш, които не знаеш

wallpaper-sexy-woman-72041

1. Изненадващо, но е факт: Мъжете забелязват в какви цветове сме облечени. Струва ви се, че той не обръща внимание на тоалетите ви, но това не е така. Силният пол всъщност го привличат жени, облечени по-цветно. Дори да си с любимата си черна рокля, която ти стои перфектно, желателно е да сложиш някакъв свеж аксесоар – може да е цветен шал. Лилавото и зеленото пък отиват почти на всеки тип тен и цвят коса.

2. Бельото трябва да е перфектно. Ако не е такова, по-добре е да си без бельо. Забрави за износените бикини и сутиени, също така трябва да ги съчетаеш и цветово.

3. Изненадвай го често. Играй различни роли, за да спечелиш сърцето му. Мъжете имат нужда от предизвикателства и от четкане на егото – прави му комплименти, изненадвай го и не го оставяй да скучае с теб. Дръж го дори в напрежение, но не прекалявай с това.

4. Овладей елегантното навеждане и изправяне. Със сигурност сте гледали по филмите как дамите нарочно изпускат нещо и се навеждат, за да привлекат вниманието му. Те го правят рязко надолу, а после бавно се изправят изпъчвайки гърди. Овладейте техниката!

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top