4 неща, от които мъжът се нуждае в една връзка

Има безброй статии, които отговарят на въпроса какво искат жените, но малко са тези, които показват мъжката гледна точка, затова се спряхме на няколко неща, които господата търсят в една връзка. Ето какво наистина иска мъжът от своята половинка:

Да бъде честна

Това е може би най-важното качество и у двата пола или поне в повечето случаи. И мъжете, както и дамите не обичат да ги лъжат в очите. По-добре всичко да се казва тук и сега, премълчаните истини, оставени за по-късно, не влияят добре на една връзка.

Ако нещо ви дразни, разстройва, не крийте, споделете. Това всъщност е признакът на здрави отношения, а не липсата на проблеми и разногласия, такива винаги ще има, но въпросът е как и колко добре ще ги решите.

 Да бъде себе си

Повярвайте момичета, мъжете не искат да ви променят и щом са ви избрали значи ви харесват, такива, каквито сте. Пък и не е нужно да криеш истинската си същност само за да спечелиш любовта на някого. Истината рано или късно излиза наяве, а последствията могат да бъдат катастрофални.

В края винаги остава поне един много наранен. Затова просто бъдете себе си, разбира се може да се променяте и да надграждате себе си във връзката, но това не трябва да става насилствено и заради някого.

 Да го остави да бъде себе си

Както мъжете не трябва да искат да ви променят така и вие не бива да се опитвате да правите същото. Според проучванията дамите са по-склонни да налагат някакви ограничения и промени върху своите половинки. Това, разбира се, не е адвекватно и правилно поведение, към човек когото обичате.

Всъщност няма нищо общо с любов, а с достигането на някаква изкривена представа за идеал. Никой обаче не е съвършен, всички трябва да се приемаме такива, каквито сме, особено когато се отнася до романтичните отношения.

 Да го спаси от самия него

Въпреки всичко мъжете се склонни доста често да бъркат и да имат нужда от напътствия. Не, че жените нямат, разбира се, но тук важи поговорката, че мъжете винаги си остават малко или много деца и понякога трябва половинката им да ги спасява от някоя и друга каша.

Примери от бита, колкото щете като започнем от пиянските вечери, прането, децата, работата, списъкът е дълъг. Но нали зад всеки успял мъж стои по една жена все пак.

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top