4 секс идеи подходящи за ново гадже

sexi

Хем е вълнуващо, хем е неудобно – изследваш ново тяло, а той няма идея какво харесваш.

За да си изкарате незабравимо, не забравяй следните 4 неща!

1. Не се юрвайте презглава

Несъмнено вече толкова сте загрели, че се изкушавате да преминете директно към съществената част, пропускайки форплея. Но това е грешка.

През първата ви нощ заедно, правете всичко по-бавно. Целта ви трябва да бъде да разберете какво се получава добре и какво – не. Така и двамата ще сте доволни още от самото начало.

Затова го правете бавно и горещо. По време на форплея, всеки път когато ръцете му тръгнат да шарят смело, или изглежда, че се насочва към основната атракция за вечерта, го хвани за китките и дръж здраво. После го целуни бавно и сластно.

Повечето мъже обичат жените да правят нещо агресивно, защото им помага да разберат какво искат.

2. Приемете неудобните моменти

Разбира се, че всяка от нас иска да бъде призната за абсолютна богиня, затова сме склонни да игнорираме неудобните моменти. Бъди сигурна, че и той ще се старае да не им обръща внимание. Но нещата ще вървят много по-гладко, ако правите точно обратното.

Това да бъдеш с някой нов е стресиращо, защото ще се тормозиш какво ще си помисли за тялото ти и как се справяш. А ако не приемеш естествените недоразумения, които така или иначе ще се случат, ще развалиш изживяването.

За да спасиш положението, ги приеми незабележимо, в зависимост от секса, който правите. Ако и двамата сте игриви, запази това настроение. Тоест, ако не може да ти откопчае сутиена, не стой просто така, докато той се тормози. Усмихни се и му кажи „Дай аз да пробвам.“

Или пък ако настроението е интензивно, намери начин да задържиш темпото. Ако си ударите главите, го целуни по челото.

3. Кажи нещо мило

Не е вярно, че мъжете мислят само за собственото си удоволствие. Всъщност, повечето момчета не могат да се насладят, ако не са сигурни, че партньорката им си изкарва добре. Част от възбудата му се дължи на това, че и ти си възбудена.

А понеже си нова за него, не е съвсем наясно с малките знаци за възбудата ти. Затова просто му кажи.

Но похвали нещо, което наистина ти доставя удоволствие, защото той ще го запомни и ще го прилага занапред. И моля, не се преструвай, че изпитваш удоволствие, ако не изпитваш.

Просто му кажи какво от това, което прави, ти харесва. Така хем ще запазиш страстта на момента, хем ще го улесниш.

4. Въздържай се от акробатични изпълнения

Може би имаш желание да му покажеш всички дивни секс номера, които знаеш, но първият път не е най-подходящия за това момент.

Не искаш да го стряскаш с някоя сложна поза или тантрически маневри. Съвсем вероятно е да не се получи като хората, защото още не си познавате телата и движенията. Или пък така ще се заплеснете да си демонстрирате уменията, че няма да обърнете внимание на ставащото в действителност.

Запази сложните пози и акробатичните изпълнения за по-нататък, когато сте се опознали достатъчно добре. Придържай се към познатите пози, които те карат да се чувстваш страхотно и не изискват гимнастически умения.

Източник: cosmopolitan.bg

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top