4 500 лв. събра рок обществото в Пловдив за детска клиника

Благотворителен рок концерт

4 500 лв. бяха събрани от снощния благотворителен рок концерт, състоял се на сцената на Летния театър в Пловдив. Дъждовното време не попречи нито на музикантите, нито на публиката в събитието да се включат всичките първоначално заявени девет пловдивски банди – РЕНЕГАТ, Krossfire, John Steel, Downer Kill, Enthronement, IVORY TWILIGHT, End Of Pain, Wild Horses и Dark Spirit.

Събраните средства ще бъдат дарени на Клиниката по детска хирургия към Университетска болница „Св. Георги“. Всички музиканти бяха съпричастни с каузата – лечението на децата от Университетска болница.  Бяхме поканени още преди да е ясно кога и къде ще е концертът и приехме веднага, то за такива събития няма какво толкова да му се мисли, разказа Тони Сатаната от Enthronement. Участниците допълниха, че ще пеят основно кавър версии на известни песни, защото такъв е характерът на този тип вечери.

От 17:00 часа в Летния театър започва първата вечер от същинската част на шестото издание на „Полинеро рок фест“, в което ще се свири основно авторска музика.

На сцената ще се качат българските банди Leng’s, Ювиги, SEVI BAND, Епизод, както и известните румънци от AURA, вече свирили на едно от изданията на „Каварна рок фест“.

Подобни статии

Top