43 акта и 38 глоби за шофьори-нарушители по време на акцията в Раковски (СНИМКИ) - DC news

43 акта и 38 глоби за шофьори-нарушители по време на акцията в Раковски (СНИМКИ)

Извършени са множество проверки и за купуване на гласове

Към 17 ч. резултатите от днешната спецакция на територията на РУ-Раковски са следните: Проверени 310 лица, 249 МПС, 26 частни адреса, 20 търговски обекта, 4 питейни заведения, заложна къща и по 2 пункта за метали и автоморги. Обход е направен и в районите на 7 училища.

Извършени са също и 11 проверки по отношение на съхранението и употребата на огнестрелно оръжие. Други 16 са били съвместно с горските инспектори за незаконен дърводобив. Връчен е акт по Закона за гражданската регистрация. Изготвени са 18 протокола по чл. 65 от ЗМВР.

При пътния контрол са установени нарушения, за които са съставени 43 акта и 38 глоби с фиш. С техническите средства са засечени 48 автомобила да се движат със скорост над допустимата.

От Областна дирекция по безопасност на храните са написани два констативни протокола.

В рамките на акцията няма образувани полицейски производства и задържани.

От полицията по-рано днес съобщиха, че няма сигнали за купуване на гласове, но превенцията на купения вот е акцент на спецакцията. Освен за купен вот, униформени, заедно със служители на РДГ, ОДБХ, Жандармерия, Специализирани полицейски сили и други следиха за нарушения както от страна на шофьори, така и за незаконна дървесина, изрядност на документите в магазините и т.н.

Снимки: Радио Плолвдив

Подобни статии

Top