45-годишен е арестуван за убийството на майката на 9 деца в Шекера

белезници

Окръжна прокуратура – Пловдив му повдигна на обвинение

45-годишният мъж на намерената вчера мъртва майка на 9 деца в пловдивската Шекер махала е арестуван за убийството на жената. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура под тепетата.

Както вече DCNEWS съобщи, на 21 октомври 2020 г., в 00,35 часа, на тел. 112, е бил получен сигнал за жена в безпомощно състояние, която се намирала в жилище в гр. Пловдив. На място е пристигнала линейка на Спешна помощ. Медицинският екип установил, че жената е мъртва, а по тялото на пострадалата имало множество травматични увреждания.

Откриха мъртва жена в Шекера, случаят се разследва

Незабавно е била уведомена полицията и са започнали процесуално-следствени действия, извършени от служители на ОД на МВР – Пловдив под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив, а именно –  огледи, разпити на свидетели, проведен е следствен експеримент, иззет е биологичен материал и др.

Установено е, че на жертвата – 39-годишната С.А., са били нанесени множество удари по тялото с ръце и крака. Тя е имала множество синини, контузии и тя е починала от нараняванията. Жената е имала и счупени ребра.

След анализ на доказателствата от страна на наблюдаващия прокурор на 21 октомври 2020 г. Окръжна прокуратура – Пловдив е повдигнала обвинение на 45-годишния М.Р., с когото мъртвата жена е живеела на семейни начала, за умишлено убийство.

Убиецът е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него. Разследването продължава.

Подобни статии

Top