4500 безплатни покани за откриването на Колодрума

kolodrum4

4500 безплатни покани ще предостави община Пловдив за официалното откриване на залата на Колодрума на 30 август, съобщи кметът на града Иван Тотев. Те ще се разпространяват от сряда в Билетния център пред Общината, както и в Туристическия информационен център до Пощата.

Подготовката за мащабното събитие тече с пълна сила, вече има потвърждение за участие и от страна на волейболните ни национали. Те ще пристигнат в града под тепетата в деня на откриването, а преди самата церемония ще се срещнат с граждани и гости на града на площад „Стефан Стамболов“.

За високия градус  на настроението ще се погрижат музикантите от Deep Zone, както и Пловдивската опера. Останалите участници в събитието ще станат известни съвсем скоро, допълни градоначалникът.

Очаква се на откриването да присъстват премиерът Бойко Борисов, министърът на спорта Красен Кралев, както  и други видни фигури от политическия елит.

Очаква се залата на Колодрума да влезе в експлоатация няколко дни преди старта на Световното първенство по таекуон до на 27 август. Този четвъртък започва работата за издаване на Акт 16, като процедурата трябва да приключи до 25 август.

 

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top