46% от жените си фантазират за друг по време на секс

Sexy9

Половината жени мислят за други мъже по време на секс, като най-често фантазират за колега от офиса, показва ново изследване на марката секс играчки „Lovehoney“.

Проучването установи, че 46 на сто от жените и 42 на сто мъже имат тайни мисли за трето лице по време на секс. По-голямата част от нежния пол си представя свой колега или близък приятел. В последствие 30% от жените и 25% от мъжете правят секс, с човека, за който са фантазирали.

В експеримента участвали 1300 мъже и жени. Резултатите показали, че всяка пета жена (20%) и 11% от мъжете са си представяли как правят секс с шефа си. Повечето пъти това са невинни фантазии, но 8 % от жените и 2% от мъжете успяват да си легнат с началника.

70 % от анкетираните жени и 63% от господата признават, че преди да си легнат до половинката си са си мислили какъв ще бъде секса с друг партньор. Идеята за нов любовник витае в главите на 62 на сто от жените.

Изследването показва още, че една трета от нежния пол и 42% от мъжете са си представяли как правят секс с бившия. При 12% от хората това се случва често. Дори 31% от жените и 23% от мъжете са спали с бивше гадже, години след като са се разделили.

Източник: БГНЕС

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top