48-годишна пловдивчанка е собственичката на намерените пари в „Тракия“

Парите били намерени от 22-годишна продавачка

48-годишна пловдивчанка е собственичката на изгубените пари в „Тракия“, за които DCNEWS писа вчера. Днес Атанска Димитрова отишла в Пето РУ, където се съхраняваха парите. Жената носела в себе си бял плик, който бил идентичен на плика с намерените пари, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив. Освен това тя съобщила на униформените точната сума, която е загубила и която не бе съобщена от полицията, за да се избегне вероятността измамници да приберат парите.

Издирва се собственикът на пари, намерени в плик край търговски обект в „Тракия“

Когато разбрала за това, че парите й са намерени, жената не повярвала на късмета си. Тя прочела в интернет, че парите са намерени и предадени в полицията и много се зарадвала.

Пред полицаите Атанаска разказала, че работела в предприятие в индустриалната зона на „Тракия“ и често пазарувала в квартала, въпреки че е от Прослав. Преди месец получила бонус към заплатата си. Когато тръгнала на покупки, пликът явно е изпаднал от дамската й чанта, но близките й я убедили, че джебчийки може да са откраднали парите.

Изгубеният плик бил намерен от 22-годишна продавачка в магазин, който се намирал в един от търговските центрове в „Тракия“. Младото момиче държало ден-два парите в магазина и след като никой не ги потърсил, го предало в Районното.

При получаването на парите в полицията Атанаска изразила огромната си благодарност към служителите на реда. Тя разказала, че се опитала да намери и съвестната продавачка, но заради наложените мерки, магазинът в момента не работел. Жената се надява, след като бъдат отпуснати мерките през януари, да открие момичето и да му благодари лично.

Изключително развълнувана жената споделила пред полицаите, че доброто се връща. Тя разказала, че преди две години е намерила голяма сума пари на морето и ги върнала на притежателя им.

Жената казала, че с парите ще зарадва по-малката си дъщеря, на която обещала да купи скейтборд.

Подобни статии

Top