5 женски черти, които отблъскват мъжете

maje_jeni

Не ви се иска да ви лепнат етикета на гаднярката, особено пък от мъжа, с когото излизате.Ето какво може да го накара да се замисли дали не сте наистина ужасяваща личност според beu.bg

Раздавате го като началник

Има съществена разлика между това да проявявате лидерски умения и това да наставлявате или по-скоро дори да „командорите“. Всички около вас ще оценят шанса, който давате на другите, но никога няма да бъдат благодарни, ако никога не изслушвате чуждото мнение, не ви интересуват чуждите идеи и какво другите имат да кажат. И няма как вашият човек да не забележи, че се държите като Вилхелмина Слейтър в собственото си царство. Още повече пък най-вероятно се държите така и с него.

Прекалявате със самочувствието

Едно от най-привлекателните неща в жената е нейната самоувереност. Но, разбира се, това е абсолютно вярно, когато тази самоувереност е в нормално количество, а не граничеща със самохвалство. Самохвалството е нещо, което господата просто няма да издържат. Ако си мислите, че сте толкова перфектна, че е невъзможно да допуснете грешка, половинката ви може да ви приземи, като просто избяга от вас.

Кралицата на драмата

Мъжете просто мразят драмата. Ако някак не можете да преживеете деня, без да сте предизвикали спор с някого, много скоро ще се окажете без гадже. Разбира се, че всеки си има някакви проблеми в живота, но ако обичате да създавате такива, вместо да ги решавате, не очаквайте някой да се задържи дълго с вас.

Неблагодарна сте

Ако вместо да се радвате на розите, които ви е донесъл изненадващо, вие се оплаквате, че не ви е купил диамант, пишете го избягал. Когато мъж ви прави романтичен жест, очаква да ви зарадва. Иска се само да бъдете благодарни за жеста, не е сложно. Накарате ли го да се чувства неудобно, че е предприел нещо, за да ви изненада, скоро ще спре да го прави, докато един ден не само, че няма да се прибере с цветя в ръка, ами и изобщо няма да се прибере.

Материалистка сте

Противно на всички схващания, мъжете не одобряват прекаления материализъм(или поне голяма част от тях). Ако му е хрумнала романтична идея, като това да ви целуне под дъжда, а вие се оплаквате, че ще подгизне свръхмодерната ви рокля, ще си изцапате ултра лъскавите нови обувки, той няма да е доволен. Никой мъж няма да се радва, че ви пука повече за дрехите и аксесоарите, отколкото за него. На нас не ни е приятно, когато осъзнаем, че колата му е по-важна от приятелката, нали?

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top