5 страхотни места за секс през лятото

Ето как да превърнеш лятната си почивка в незабравимо любовно преживяване – като изненадаш твоя любим със секси изпълнение под открито небе.

1. Плажни удоволствия

Естествено няма как да пропуснем класическия пример за романтична лятна нощ. Да отидеш с гадже на почивка и да не правите поне веднъж секс на плажа, си е истинска загуба. Избери уединено място, близо до морето, където да се отдадете един на друг след залез слънце, когато няма да ви притесняват. И легнете на шезлонг или пухкава хавлия – иначе рискувате да си докарате проблеми от пясъка.

2. Екстремно преживяване

Вземи бутилка бяло вино, ягоди и сметана и заведи половинката си на покрива на хотела, в който сте отседнали, уж за да гледате звездите. Сама се сещаш какво ще последва след като романтичната нощна гледка на курорта се разкрие пред очите ви и сте съвсем сами.

3. „Мокро парти”

Е, може да не сте само двамата на плажа през деня, но пък морето е на ваше разположение. Сексът във водата, докато плажуващите събират тен, не само, че ще вдигне адреналина ви, но и ще направи почивката ви незабравима. Само внима­вайте заниманията ви да не станат достояние на всички и не се жертвайте, ако водата е твърде студена.

4. Екзотика

Ако с твоя човек си падате по екзотичните местенца, сега е моментът да го изненадаш като го заведеш на някоя скала, от която се вижда морето.

5. На лодка

Дори не подозираш колко вълнуваща може да се окаже една разходка с лодка или с водно колело в морето, ако се отпуснеш и забравиш за всичко останало. Дай воля на въображението си и се отдай на момента, без да мислиш за нищо друго.

Източник: po-krasivi.net

 

Подобни статии

Top