5 знака, че гаджето ви кръшка. Как да го хванете?

Когато усетите значителни промени в поведението на гаджето ви, може да се окаже, че се налага да се справяте с доста сериозни проблеми.

Емоционалната изневяра понякога е по-лоша дори от физическата такава, а се оказва, че те са по-трудни за „хващане“.

Ако вътрешното ви усещане ви „говори“, че има сериозна причина за притеснение, ето няколко знака, които да ви потвърдят.

Вижте топ 5 на знаците показващи, че той ви изневерява

1. Сексът ви се е променил драстично

Когато човек има втора връзка паралелно с първата, сексът е първото, което страда. Единият вариант е драстично да се увеличи, другият – драстично да намалее. Можете да разпознаете промяната и по начина, по който прави секс с теб.

2. Той изглежда разсеян или дистанциран

Ако мъжът до вас получава емоционална подкрепа от друга, отношението му към вас ще се промени. Вече няма да споделя проблемите си, няма да ви разказва с подробности деня… просто защото го е разказал вече на друга.

3. Отношението му се е променило

Към това, че е дистанциран може да се добави и промяна в отношението му. Критикува ви повече, присмива се на избора ви от филм до дреха и неглижира цялото ви съществуване. Това е особено опасна територия, защото е доказателство, че сте го „изпуснали“.

4. Навиците с телефона са се променили

Ако вече не си пишете чак толкова, но въпреки това той прекарва много време на телефона, това е знак, че има проблем. Ако започне да избягва споделяне на детайли с кого си пише – може би неприятното ви усещане не ви лъже. Неговото мислене? Каквото не се знае, няма да как да ви нарани.

5. Спори с вас по различен начин

Всички двойки спорят, но когато начинът, по който той го прави, започне да се променя – замислете се. Ако гаджето ви си има друга и тя знае за вашето съществуване, то вероятно промяната на неговия начин да спори с вас е в следствие на консултиране с другата. Рязката промяна на аргументите може да е и заради твърде много споделяне с външни хора на вашите проблеми.

Източник: teenproblem.net

Подобни статии

Top