50 000 лева е голямата награда в Лотарията на НАП, остава седмица

Над 20 000 000 касови бележки са регистрирани за участие до момента

Остават броени дни, в които участниците в Лотарията на НАП могат да регистрират касови бележки и да се включат в състезанието за голямата награда от 50 000 лева, съобщиха от приходната агенция.

Над 20 милиона касови бележки на обща стойност 270 милиона лева са регистрирани за участие от началото на третия сезон на инициативата. Над 2 милиона от тях са въведени през мобилното приложение на НАП чрез сканиране на нововъведения QR код на бележките. Касовият бон с най-висока сума е за близо 10 хиляди лева.

В данъчната лотария участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходните сезони, данните, които се въвеждат, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Късметлията ще бъде изтеглен на 9 декември в ефира на bTV. Всяка касова бележка регистрирана до 11,59 ч. на 8 декември 2019 г. на сайта https://.kasovbon.bg ще участва в тегленето.

Подобни статии

Top