50-годишен опря пистолет в слепоочието на приятелката си и заплаши да я гръмне

Преди това любовникът пребил младата жена, защото искала да го напусне

50-годишен преби любовницата си и опря пистолет в слепоочието й, тъй като му казала, че иска да прекрати връзката им. Заради това Районната прокуратура в Пловдив го изправя на съд и внася обвинителен акт срещу него за нанесени леки телесни повреди и закана с убийство, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура под тепетата.

Пловдивчанинът се познавал с 13 години по-младата от него жена от 2017 година. Впоследствие приятелските отношения на двамата станали интимни, но в началото на ноември 2019 г. младата жена поискала да прекратят взаимоотношенията си. Любовникът не бил съгласен и всеки път, когато  разговаряли на тази тема, ставал агресивен и започвал да заплашва приятелката си.

На 15 ноември 2019 г. той отишъл във фотоателието, където работела жената. Приближил се към нея и показал, че под дрехите носи пистолет. Тя още веднъж му заявила, че иска да прекрати връзката си с него. Като чул думите й мъжът започнал да я налага с юмруци по главата и да я рита. След това опрял пистолет в слепоочието й и казал, че ще я убие, а после напуснал ателието.

Подаден бил сигнал в полицията. Установено е, че жената е получила леки телесни повреди от побоя.

Предстои Районен съд – Пловдив да насрочи заседание по делото.

Подобни статии

Top