52-годишен се качи пиян на „БМВ“ в Асеновград, полицията хвана и трима дрогирани шофьори в областта

Над 1,5 промила били алкохолните проби на 52-годишен водач на „БМВ“

Десет бързи производства са образувани срещу водачи на моторни превозни средства в рамките на осъществения пътен контрол от петък до неделя на територията на пловдивската дирекция на МВР.

Седем от извършителите са засечени зад воланите след употреба на алкохол, а останалите трима – под въздействие на наркотични вещества.

В Старосел хисарски полицаи установили 39-годишен да управлява „Мазда“ с 2,8 промила. Около 2 промила апаратите отчели при тестване на 29-годишен водач на „Шкода“ в село Ведраре и 30-годишен шофьор на „Фолксваген“ на ул. „Кукуш“ в Пловдив.

Пак в областния град, на бул. „Васил Априлов“, 36-годишен управлявал „Мерцедес“ с над 1,2 промила, а в Стамболийски 58-годишен се бил качил във „Фиат“ с близо 1,7 промила.

В Асеновград и Ръжево Конаре над 1,5 промила били алкохолните проби на 52-годишен водач на „БМВ“ и негов 34-годишен колега с „Мицубиши“.

Междувременно с „Фолксваген“-и в Марково и пловдивските квартали „Столипиново“ и „Тракия“ са задържани дрогирани мъже на 30, 31 и 27 години.

Подобни статии

Top