53-годишният Антон Малаков пребил до смърт по главата възрастния си баща

Съсед чул викове от апартамента и отишъл да види какво става

Антон Малаков, който уби вчера възрастния си баща вчера в Пловдив, го е удрял безжалостно с твърд предмет в главата, докато 87-годишният старец изпадне в безсъзнание. Съсед чул викове и крясъци в апартамента и отишъл да види какво се случва.

Заварил Георги Малаков на пода, целият в кръв, петна от кръв имало и по килима. Малко след това в апартамента на третия етаж, се появил и синът Антон. 53-годишният мъж бил абсолютно неадекватен, казал, че няма нищо общо с убийството, че не знае какво става и че не се интересува от безпомощното състояние на родния си баща.

На едната си буза имал следи от кръв. Притесненият и втрещен съсед веднага се обадил на Спешна помощ, лекарският екип пристигнал и констатирал изключително тежкото състояние на пенсионера. Главата на стареца била буквално раздробена от тежките удари. Медиците се обадили на полицията, за да кажат какво се случва. Откарали дядото в болница, където той се борил за живота си няколко часа, но към 20 часа издъхнал.

Син уби 87-годишния си баща в Пловдив

Синът е шизофреник. Той е освидетелстван в Центъра за психично здраве в Пловдив и се води на отчет. През януари миналата години отново пребил баща си от бой, разказала сестра му пред познати.

Тогава Антон Малаков е бил настанен за лечение. Сестрата от години живее в чужбина, имат и по-голям брат, който от10 години бил в конфликт с Антон и не поддържал никаква връзка с него.

Припомняме, че зверското убийство на възрастния мъж бе извършено вчера от родния му син. Какво е отключило агресията в шизофреника не е ясно. Още вчера той е настанен за лечение в Центъра за психично здраве в Пловдив.

Източник: БЛИЦ

Top