56-годишният Йордан открит прободен с нож от авер по чашка (СНИМКИ)

Издирват останалите приятели на убития. Криминалисти ги подозират в кървавото престъпление

Пловдивчанинът, открит мъртъв в дома си на бул. „6-ти септември“ в близост до Гребната база, е бил намерен от свой приятел по чашка тази сутрин. При първоначалния оглед на място криминалистите заключили, че мъжът е убит с един удар с нож в корема. Тялото му обаче, е престояло поне 24 часа, преди да бъде открито. Според разследващите едва след аутопсията ще е ясно как е бил убит мъжът, който често злоупотребявал с алкохола.

По-рано днес стана ясно, че 56-годишният мъж е бил намерен мъртъв в жилището си. То е в същата кооперация, където през 2015 година беше застрелян сарафа Стефан Техов. И досега неговият убиец не е открит, но е ясно, че е бил убит заради дневния оборот на чейнч бюрото му.

Убийство в квартала край Гребната база в Пловдив!

Според съседи мъжът се казвал Йордан и бил безработен. През последните няколко години събирал приятелите си, за да се черпят с алкохол ежедневно.

Разследващи подозират в тежкото престъпление негови приятели по чашка. От полицията ги издирват.

Нищо не е взето от апартамента на убития, който се намира на партера в кооперацията. Съседите твърдят, че нищо не са видели или чули в нощта на 24 срещу 25 юни, когато се предполага, че е извършено убийството.

Случаят е под наблюдението на окръжната прокуратура в Пловдив.

Снимки: Архив DCNEWS

Подобни статии

Top