590 завършиха Аграрния университет, губернатор и министър раздадоха дипломите (СНИМКИ)

Дани Каназирева пожела на абсолвентите да намерят своята реализация в България

Областният управител връчи дипломите на отличниците от Аграрния университет в Пловдив. Дани Каназирева пожела на завършилите да намерят своята реализация в България.

„За мен беше изключителна чест да присъствам на празника на Аграрния университет и да връча дипломите на отличниците бакалаври. Винаги съм имала убеждението, че като общество ще имаме успех тогава, когато подготвени и можещи хора поемат управлението. Респектирана съм от сериозните специалности на дипломираните, които са свързани със земеделието и екологията и са изключително актуални към днешно време. Надявам се повечето млади хора, които получават днес дипломи да намерят своето бъдеще в България. Винаги ще имате моята подкрепа“, заяви след промоцията Каназирева.

Областният управител на Пловдив и министърът на земеделието Десислава Танева бяха официални гости на тържествената церемония по връчване на дипломите на абсолвентите бакалаври и магистри от випуск 2019 на висшето училище. Тази година завършват 590 абсолвенти – 348 бакалаври и 242 магистри.

Подобни статии

Top